Home > Made in Thuis, Speelgoed > Wij zijn geselecteerd!

Wij zijn geselecteerd!

DSCN0058

We zijn erg blij! we hebben een paar dagen geleden bericht ontvangen uit Argentinië: onze HURBANOS zijn geselecteerd om mee te doen aan de “Salón La Capital”. Dit jaarlijke evenement brengt de beste van hedendaags design van Argentinië  samen in een grote tentoonstelling.

HURBANOS zijn mensen die van de stad houden in al haar complexiteit. In tegenstelling tot veel kinderspeelgoed dat aan kinderen het ideaal van de suburbane leven en de “perfecte familie” overdragen, vieren HURBANOS de diversiteit van levensstijl van de grote stad.

Alle sets komen verpakt in een “boox”, een doos dat ook een boek is. Je zal daar een korte verhaal vinden, een gewone stedelijk situatie, waar de personages van de set meespelen.

We noemen het art-toys omdat zij unieke stukken zijn en handgemaakt. We maken geen twee sets gelijk, elke set is voor ons een kleine sculptuur. De “boox” is ook handgemaakt met gerecycleerd karton…de HÜRBANOS zijn milieubewust en vinden dit erg belangrijk.

Je kan onze producten vinden bij onze ETSY webshop

 

Advertenties
  1. Menno Köhler
    14 september 2013 om 1:06 am

    Gefeliciteerd met jullie selectie voor de ‘Salón Capital’ Juan. Zo zie je maar waar een goed idee, klein begonnen, toe kan leiden. Ik wens je bij de verdere uitwerking van dit idee veel succes toe. Jullie aanwezigheid bij de besten van het hedendaags design in Argentinië, zal daar zeker toe bijdragen.

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: